Kevään valmistujaiskuvaukset

Viime viikolla julkaistujen kevään kirjoitusten tulosten tultua on alkanut puhelin soida varauskyselyiden merkeissä. Tämän pohjalta sain järjestettyä itselleni studiotilan Lempäälästä Piippokeskuksesta 1.6. lauantaiksi ja nopeimmille on vielä iltapäiväaika jäljellä. Joten lähetä sähköpostia tai soita numeroon 040-734 3589 mikäli haluat tulla kuvattavaksi.

Muutoksia kevään aikana!

Kuten viime vuoden lopulla mainitsin, niin tämä vuosi on tuomassa muutoksia ja uusia tuulia toimintaani. Huhtikuun alusta alkaen muutan toimipisteeni liikkuvaksi toimistoksi/studioksi. Maaliskuun puoleenväliin saakka kuvaan normaalisti studiolla, jonka jälkeen pakkaan tavarat studiolta noutovarastooni. Muutokseen liittyy myös sellainen ratkaisu, että minulla ei ole enää omaa studiota jatkuvasti käytössä vaan olen muutaman kollegan kanssa sopinut että tarvittaessa saan heiltä studiota vuokrattua. Yksi iso syy muutokseen on studiotoiminnan väheneminen ja miljöökuvausten lisääntyminen sekä erilaisten yrityspuolen kuvausten kasvu.

Tulen edelleen palvelemaan teitä vanhoja asiakkaita kuvaustarpeissanne normaaliin tapaan. Arkistostani löytyy edelleen kuvat 2006 toukokuusta alkaen digitaalisessa muodossa ja sitä vanhempia kuvia löytyy negatiivimuodossa. Kuvatilaukset voit tehdä normaaliin tapaan sähköpostilla

Kuvien toimitus onnistuu vielä maaliskuun loppuun saakka Kuvakulmasta / studioltani, sen jälkeen joko sovitaan toimitusaika/-paikka tai laitan postilla kuvat tulemaan.

Negatiivien kanssa on ajatukseni alkaa pikkuhiljaa katsomaan josko sieltä löytyisi vielä voimassa olevia yhteystietoja yms. Mikäli muistat että olet käynyt ennen toukokuuta 2006 Elinalla tai aikanaan Karilla kuvattavana Kuvakulmassa ja haluaisit lunastaa negatiivit itsellesi 20€ laskua vastaan, niin pistähän viestiä.

Terveisin
Sami

Vuosi 2012 lähenee loppuaan

Olipas mielenkiintoinen ja työntäyteinen vuosi jonka viimeisiä hetkiä nyt viedään. Tämän vuoden tulen muistamaan pitkään, koska vuoden aikana tapahtui yhtä sun toista työrintamalla sekä pääsin varsin mielenkiintoisiin paikkoihin kuvauskeikoille.

Vuoden aikana tuli kuvattua mm. kuvataiteilija Pia Feinikistä 13 kuvan humoristinen ja provokavistinen sarja teemalla ”Taiteilijamyytit”. Lisäksi nyt marraskuussa ollut LifeStyle-kuvausviikko oli varsin mielestäni yksi hienoimpia tapahtumia vuoden aikana. Milja sai tehtyä studiosta varsin mielenkiintoisen paikan kuvata lapsia ja sen huomasi etenkin lapsista. Monesti lapsikuvauksessa menee alkuun tovi kun lapsi ihmettelee studiota, mutta lastenhuoneesta haetut vaikutteet lähes poistivat kokonaan tuon alkuihmettelyn. Kuvia tulikin otettua normaalia enemmän ja lapsista saatiin varsin ilmeikkäitä kuvia aikaiseksi.

Muutama keikka on vielä kalenterissa tälle vuodelle ja vuosi saadaan päätökseen viikonloppuna Ideaparkissa kun olen siellä joulupukin kanssa kuvaamassa muotokuvia perjantaista sunnuntaihin. Tarkemmat aikataulut löydät Ideaparkin sivuilta. Ideaparkin keikan jälkeen rauhoitun viettämään joulua ja ansaittua lomaa. Takaisin sorvin ääreen palaan 7.1 maanataina. Mitä ensi vuosi tuo tullessan, siitä sitten enemmän ensi vuoden puolella.

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille tutuille ja tuntemattomille! Kiitoksia vielä kaikille jotka tekivät tästä vuodesta unohtumattoman!

lifestyle feinik3 feinik2 feinik1

LifeStyle-lapsikuvaukset lähenee

Maanantaina se sitten pärähtää. Nimittäin ensimmäinen asiakas saapuu studiolle ihmettelemään mitä Milja on tänne saanut aikaiseksi. Studio on nyt valmis ja odottaa Aleksia paikan päälle ja pienenä maistiaisena video rakennusvaiheesta sekä muutama kuva video lopussa.

Olkaapa hyvä!!

 

Negativen keikka Delfinaariossa 26.10.2012

Pääsin tuossa viime viikolla tekemään taas jotain muuta kuin sitä perusduunia ja Hype Productionin Karille suuri kiitos tästä. Oli mahtavaa päästä kuuntelemaan keikka sekä kuvaamaan vapaasti Särkänniemen Delfinaariossa kun Jonne Aaron ja Negativen muut jäsenet heittivät akustisen keikan Valon Taikaa-tapahtumassa. Negativen keikka näinä päivinä on harvinaista herkkua, kun pojat vääntävät uutta levyä ja vielä paikassa jossa tämän tiedon mukaan ei ole kertaakaan ollut vastaavaa keikkaa tarjolla. Alla makupala keikan kuvista ja linkin kautta pääset katsomaan muita kuvia keikalta.

Lue loppuun

LifeStyle- lapsikuvausviikko 5.-11. marraskuuta

Kesän ja alkusyksyn kiireet on saatu hoidettua ja marraskuun alussa onkin tulossa studiolle LifeStyle-kuvausviikko, jolloin studio sisustetaan lastenhuoneeksi. Studiolle on tulossa mm. desing-huonekaluja tamperelaisesta Desing Boulevardista. Lastenhuoneen sisustamisesta vastaa Milja K, joka vastasi mm. viime kesänä Vuoreksen Asuntomessujen HausKaks-kohteen tilasuunnittelusta.

Varaathan aikasi pian, sillä parhaat ajat menevät nopeasti!

Suurennostarjous on voimassa myös vanhoille asiakkaille kyseisenä aikana. Joten jos sinulla on jäänyt tilaamatta 2006 vuoden jälkeen suurennos omasta kuvauksestasi, niin nyt on siihen paras aika!

Kesäloma!

Olen kesälomalla 18-29.6 välisen ajan. Kuvatilaukset voi lähettää normaaliin tapaan sähköpostilla ja Lempäälän Kuvakulma palvelee normaalisti kuvatilauksissa, kuvien noudoissa sekä kuvausten varauksissa.

Hyvää Juhannusta!!!

Hetki Unelmaa-kuvaukset

Tänään onkin sitten ensimmäinen kuvattava meikäläisellä Hetki Unelmaa-projektissa. Ensimmäisen kuvattavan unelma on päästä puusepäksi ja siihen löydettiin kuvauksellinen puusepän verstas Pyynikiltä. Juuri soittelin kuvattavan työpaikalle ja siellä hän on kovasti odottanut päivän kuvausta Puusepänliike Matti Verhon verstaalla.

Projekti on tämän vuoden aikana laajentunut koko maan kattavaksi kuvaukseksi ja noin 60 unelmaa tullaan toteuttamaan. Kuvista ollaan toteuttamassa näyttelyä mm. ensi vuoden Kuva & Kamera-messuilla näyttelyhallissa sekä Tampereen alueen kuvaajien kuvat ovat menossa syksyllä Ideaparkkiin näytille. Koko projekti sai alkunsa reilu vuosi sitten Kokkolasta KeVa-palvelukeskuksen ohjaajan ideasta ja mainiot kollegani Anu Sundell sekä Anne Yrjänä tarttuivat haasteeseen mukaan. Lisää tietoa sekä kuvia Kokkolan projektista löytyy tämän linkin takaa.